Thursday, May 19, 2011

MY READERS' HALL OF FAME!

Assalamualaikum wrt....

Saya rasa saya patut buat post ni sebagai penghargaan kepada mereka2 yang selama ini melangkah seiring bersama saya dan membuatkan saya tidak takut untuk terus berlari.

Saya kumpulkan best of the best comments from my two infamous blogs (hehehe) My Art Pieces and The Other Side of Me. Even if it was just one line and just a comment from anonymous, trust me, I really appreciate every word of encouragement and support.

Bila-bila saya sakit hati dan rasa geram nak mengamuk bila baca komen-komen yang ikut sedap mulut dan jari nak menaip, saya kena baca balik komen2 yg positif untuk menaikkan semangat saya and thats how I went through the ups and downs in this whole estranged world during those hard-to-forget times.

As you know, blog ni x ramai follower sbb sy pun x rajin blogwalking sbb sy x reti nk g menyibuk2 kat blog org. segan sebenarnya (hahaha). jadi, setiap org yg singgah n tinggalkan jejajk, klu korg tinggalkan nama, mesti sy akan ingat punya. betul tak tipu. jadi, bila ada komen2 yg best, sy akan baca bnyk kali utk naikkan semangat sendiri. Jadi, apa salahnya klu sy kumpulkan semua terus kat sini, kan?

This is an ongoing list, and saya akan sertakan nama sekali, if ada. for anonymous, saya compile under one list. Later, in the future, if ada lg comment yg worth to be included, I will. So, teruskan meninggalkan jejak anda, ok! and please, with names. ;)

And of course, the best tops the list! ;)



~THOSE-WHO-WANT-TO-BE-KNOWN~



"Betul tu, karya anarif bagus-bagus. Seronok akak membacanya. Dan seronok juga menghabiskan masa membaca karya-karya you all yang walaupun masih muda dan sedang belajar (macam Zarith dan Dr Rock serta HLovate), tapi dapat menghasilkan karya yang mengingatkan kembali cerita-cerita lama dan ada yang mengingatkan kita tentang agama. A good combination. Gunakanlah kelebihan itu ke arah jalan yang diredai Allah. Berusahalah.. insyaAllah boleh berjaya..."
--kak mina--

"ini cerpen kedua awak yang saya baca.
memang menarik. karya awak ada "rasa".
tahniah dan teruskan menulis"
--missnina--

"smua cerpen awk menusuk jiwa..
n smuanya best2..
satu lg cerpen awk memenuhi citarasa sy..
n yg plg penting cerpen awk part last mesti hepy ending..yg2 yg sy plg suka..
tahniahzzz..:)>-"
--akuinsanbiasa--

"best lorrr..cukup asam garam...."
--ila arif--

"i'm very proud of u. never thought u'll go until this far. may ALLAH bless u."
--ijok--

best!!!
"memang best bila dpt baca cerpen yang berunsurkan agama... teruskan usaha awk anarif!! chaiyok!"

--Qyn Qyna--

"sempoi..make me laugh"
--Quinester--

"salam...
em sy ske la...
sume cite writer ad klainan...
em bgus2...."
--nia_ageera--

"like always..u did a gud job"
--euphori[a]fi--

"najah,its been a long time im not happened to be here
n yes this one
make my addiction to read urs blooming
ey,seriously i like this one :)
(if i can click button like,as in fb ,yes i'll do then"
--Khairunnisa Mohd Azuhar--

"sad ending but ctew yg pnuh ngan pngajaran...
5 star 4 u writer..."
--afeea--

"meleleh air mata baca..hukhuk good job (thumbs up)"
--putry lily--

"cara yg tersirat tuk mendidik pembaca..
neway nice story."
--Sue--

"serius..best betul cita nie..sis sy mg salute la dgn sis..semua cita sis menepati citarasa sy..first episod lg hati dh tertarik.."
--Zananis--

"sedih wei..tp best cita yg anarif tkis ni ng lain dr yg lain..kagum aku..tp kn kesian kat bebudak 2.."
--nana--

"wah,bhgianya!!!cita ni wlupn episod ja tp pdt..aku x rs pn membosankan sng ckp cita ni x melalut mcm sstgh cita..best sgt!!bkn stkt 5* tp 10* aku bg.."
--anna--

"sgt bes..!
i luv ur writing!
=)"
--Deyna!!--

"Thank you for a very good story. Teratur dan punya plot yang baik. Tangkap Leleh jugak. Seronok membaca story-story kat sini. Made my day. Keep up the good work."
--Kak Meena--

"best...sedih..gmbira...rasa dalam ati...terbaik!"
--NurabaDie--

"hrmmm... so impressive....... good job....
lain daripad ayg lain..."
--Korro Suffian--




~ANONYMOUS~
I really hope I dont have to add on this list anymore, please.... Guna nama samaran je pun xpe, as long as u know it's you.... ;)



"sy sentiasa suka dengan cara penulisan anarif. gaya bahasa yang sangt melekat kat jiwa. u are superb...
cerite ni lengkap..definisi cinta tu luas..bukan hanya cinta antara lelaki dan perempuan..tp juga cinta pada ibu bapa,cinta sesama manusia yg berbakti kepada kita,cinta pada saudara yg diikat dengan pertalian darah..n yg penting,cinta sesama manusia yg diikat dengan ikatan akidah yg sama..semuanya haruslah KERANA pencipta 'rase cinta' itu sendiri iaitu DIA..jadi seharusnya cinta kepada DIA perlu diletakkan di kedudukan tertinggi..gud luck writer..keep up ur xcellent work (^_^)v"

"suka suka suka
tahniah :D"

"i gv 5 star... meleleh air mata... huh terkesima sekejap... Omedeto..."

"haa another great story from you
keep writing! :D"

"tahniah..mmg menarik..lain dr yg lain..:)"

"Cerita yg digarap dgn baik dan menarik. Saya suka. Karya2 anda yg lain juga sgt baik dan menarik. Teruskan."

"this is AWESOME!"

"anarif u r gud in writing.congratulations!!!.dis is once in a life i found a best best writer.i appreciated all of ur story.u r so young but have had many xperiences.u r da best.,chayyok!"

"alhamdulillah..akhirnya dpt gak baca...mmg citer ni best..dpt beri pembaca ksdaran..bgus anarif..sy ska...
moga ISLAM akn trus menerangi khdupan kita..amin...<3"


Every single word makes my day cause I know, somewhere, there are people who appreciate the gift blessed by HIM to me. You never know how a single word could inspire me to write more and more. I can't thank you guys more than this, and for that, Syukri lillah.....

He gave me inspiration, for me to write and inspire more people, and I'll make sure I'll keep doing it as an Ibadah, to extend the knowledge and spread the pahala to everyone. Once again, Thanks Allah and all of you for standing with me, then and now, and forever, InsyaAllah.

AAJ is coming out very soon, and its just the beginning. I assure you that will not be my first and last novel, and I'll come up with something more in my writing in the future, that is if I'm still breathing, insyaAllah. Allah is awesome, for giving me you.

Alhamdulillah, for this soul, and blissful life.


Love,

Huna Saadah

No comments:

Post a Comment